Re: TWBlue problem


Chrissie Cochrane <chrissie@...>
 

thanks for that but no it isn't.

Chrissie

-----Original Message-----
From: main@TechTalk.groups.io [mailto:main@TechTalk.groups.io] On Behalf Of
Carlos
Sent: 14 August 2016 22:59
To: main@TechTalk.groups.io
Subject: Re: [TechTalk] TWBlue problem

See if the program is already running in the system tray.
----- Original Message -----
From: "Chrissie" <chrissie@...>
To: <main@TechTalk.groups.io>
Sent: Sunday, August 14, 2016 4:07 PM
Subject: Re: [TechTalk] TWBlue problem


Oh yes indeed I tried that with no result I'm afraid.

chrissie

-----Original Message-----
From: main@TechTalk.groups.io [mailto:main@TechTalk.groups.io] On Behalf
Of
Flor Lynch
Sent: 14 August 2016 21:03
To: main@TechTalk.groups.io
Subject: Re: [TechTalk] TWBlue problem

On the problem case, did you try Run as Administrator, with Shift+F10, on
TWBlue? And if you use the User Account Control, you'll need to give
TWBlue
permission every time, unless you lowered the percentage quite a bit.

Last week, when I ran the program for the first time in a good while, in
response to another list member who had a similar problem to what you're
having, for a few times it wouldn't run, but then I noticed, first, a
prompt
to Donate Now; and then, a prompt to update to the latest version. (The
program wouldn't run, I guess, until I dealt with those prompts. Having
ddealt with them, all was well with my TWBlue again.) (I run Chicken
Nugget,
and like it.)

From: Chrissie <mailto:chrissie@...>
Sent: Sunday, August 14, 2016 8:36 PM
To: main@TechTalk.groups.io
Subject: [TechTalk] TWBlue problem

Hi Folks

I wonder if someone can help me.

I have two laptops running Windows 7 64 bit both of which have the TWBlue
twitter client. both have been running it successfully until yesterday
when
one of the machines would not run the program at all, either from the
shortcut on the desktop or from the TWBlue.exe file.

I am running Microsoft Security Essentials so wondered whether this was
causing the problem, so temporarily disengaged it, having done a full scan
which said the computer was clean, for what that's worth.. I have tried
uninstalling TWBlue completely and re-installing it, which seems to go
fine
until I'm asked to run TWBLUE when, as usual absolutely nothing happens.
If
I click on either the desktop shortcut or the .exe file again absolutely
nothing happensthe

It still works fine on the other machine which is from the same company
running exactly the same system and configuration.

Could it be possibly that MS Security Essentials has thought it suspect
and
quarantined it or something, and if so, in case that is the problem, how
do
I tell MSSE that it's a ligitimate program?

I tried the windows troubleshooting program which informed me that TWBlue
was incompatible, so I tried running it in compatibility mode, again still
nothing. to be fair, I don't find the troubleshooter particular intuitive
so
may well have missed something. yes I know I could run something like
chicken Nuggets but since TWBlue runs perfectly on my other machine it
would
be nice to have it running on both. Btw, the fresh installation was from
the TWBlue website so should be okay.

thanks for any help.

Chrissie
Managing Director
The Global Voice
Radio for All
http://theglobalvoice.info <http://theglobalvoice.info>







Join main@TechTalk.groups.io to automatically receive all group messages.